Inneväxter AB ägs och drivs av Camilla Dahlström sedan 2006. Camilla har lång erfarenhet av växtinredning, design, service och entreprenörskap. Företaget är beläget i natursköna Hjärsås i Östra Göinge kommun. Inneväxter arbetar geografiskt i Skåne, Blekinge och Södra Småland, nära kunderna för bästa service och vår affärsidé bygger på långsiktighet, kvalitet och service.

Inneväxter är auktoriserad medlem i branschorganisationen Nordic Green. Auktorisationen innebär att företaget har ekonomisk stabilitet, arbetar etiskt och miljömedvetet samt utbildar personalen löpande. Ett medlemskap i Nordic Green ger kunden en trygghet i sitt köp genom att veta att företaget har branscherfarenhet, är miljömedvetet och seriöst. Genom Nordic Green erhåller anslutna företag fortlöpande utbildning och information. Läs mer på www.nordic-green.se

Affärsidé:
Inneväxter arbetar långsiktigt tillsammans med sina kunder för att kunna erbjuda en trivsam och hälsosam arbetsmiljö, genom att hjälpa dig i valet av växtinredning samt att kunna ge snabb service i världsklass med yrkesskicklig personal.


Comments are closed.