Att ge råd, tips och idéer till våra kunder är något vi gärna gör tillsammans mer er – våra kunder. Allt för att din arbetsplats ska bli så trivsam och välkomnande som möjligt.

 

Vänliga och vådliga växter
vanligInneväxter tar ansvar för den miljö vi leverera och anpassar den efter de förutsättningar som finns i just din närmiljö. Det kan finnas allergiker eller överkänsliga personer som reagerar på de växter  som finns runt omkring dem i vardagen och vi kan hjälpa till att skapa en grön miljö där vi minimerar dessa risker. Varför inte skapa en miljö med ätbara växter i dagis miljö eller på ett demensboende? Kontakta oss för mer information. Vi har sammanställt ”lathundar” över vilka växter som är vådliga och vänliga och som ni kan använda för att ta reda på vilka växter som ni bör undvika och ersätta.

Lathund_VADLIGA_VAXTER_INOMHUS (pdf)
Lathund_VANLIGA_VAXTER_INOMHUS (pdf)bloomkrukan

 

Bloom krukan för både inomhus- och utomhusbruk
Bloom finns i flera färger, storlekar och modeller och lyser upp den mörkaste entré eller terrass.

 

skoldlus2Biologisk bekämpning – den mest naturliga skadedjursbekämpningenskoldlus
Inneväxter har som mål att arbeta så miljövänligt som möjligt och då är biologisk skadedjursbekämpning en del i miljöpolicyn. Det går tyvärr inte att sätta ut nyttodjur i alla miljöer men där det går gör vi det. Vi håller på att testa en parasitstekel mot den vanligaste formen av sköldlöss (Coccus hespiridum) även kallad oäkta sköldlöss. Läs mer.

ettan

”Ett bättre liv med växter”- NY FORSKNINGSSTUDIE
Återigen har forskare bekräftat det alla vet, att växter inomhus bidrar till ett bättre liv och hälsosammare arbetsplatser. Denna studie syftade till att kartlägga växters och blommors betydelse för arbetsmiljön och personaltrivseln på danska företag. Läs mer.

Comments are closed.